2018. január elején került megrendezésre Budapesten több helyszínen a Nemzetközi Cirkuszfesztivál.

A műsor nyitóképében a Hortobágyi Károly- és a 32. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Arany Bohóc-díjjal elismert artista, Richter Flórián és fia, Kevin lépett porondra.

A világon először húsz lóval bemutatott „postaszámukkal” a modern európai cirkusz megalapítója előtt kívántak tisztelegni.

Philip Astley 1768-ban bemutatott lovas produkciójában karddal végzett mutatványokat, miközben egyik lábával a nyeregben, másik lábával a ló fejébe kapaszkodva lovagolta körbe a porondot. Richter Flórián és Kevin száma a múlt, az emlékezés és a hagyományok tiszteletének elengedhetetlen fontosságát szimbolizálja.

2018. január 14., vasárnap Richter Flóriánt, a Richter Flórián Cirkusz igazgatója lovas szabadidomítás számáért Capital Circus of Astana Award díjat kapott Erik Zholzhaksynovtól, a kazahsztáni Asztanai Nagycirkusz főigazgatójától, fiát, Richter Kevint pedig Helmut Grosscurth, az European Circus Association tüntette ki Special Award of European Circus Association díjjal ugyanezért a számért.

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!