INGYENES CIRKUSZI NYÍLT NAP A BALATON PARTON, ZAMÁRDIBAN!!

Augusztus 3-án pénteken délelőtt 10:00-től 12:00 óráig Zamárdiban a rendezvényparkban a szabadstrandon, a Gasztro és Utca Fesztiválon egy elképesztő nyílt napot tartunk, felállított mobil porondon. A nyílt napon cirkuszunk zenekara adja a hangulatot. A balatoni RÁDIÓ 1 is ott lesz velünk élőben, ahol akár kedvenc dalaidat is kérheted a műsorvezetőtől. Tehát ne csak nézzetek hallgassatok is minket a RÁDIÓ 1-en 🙂

Bemutatjuk, hogyan gyakorolnak artistáink és kérdezhettek is tőlük. Ugródeszka akrobaták, légtornászok, láb és kéz zsonglőr, fitnesz rúd akrobatika stb…

A bemutatók után kipróbálhatod magad a különböző cirkuszi szereken!!

A világhírű Davis bohócunkat is megismerhetitek, aki egy különleges, a cirkuszi műsorunkban nem látott humoros műsorszámmal is készül. 🙂

TEVÉK a Balaton parton!! Négy csodálatos tevéink is ellátogat a Balaton partra ahol bemutatót tartunk velük és egy részletet láthattok a produkcióból. Ezek után tevéinket közelebbről is megismerhetitek és meg is simogathatjátok őket. Egy igazi teve élmény!

Természetesen Szandra is ellátogat a Balaton partra, ahol egy önként jelentkezőt meg is borotvál a kisasszony, akinek garantált lesz az élmény! 🙂 Szandra testközelből megismerése, simogatása és természetesen etetése sem maradhat el!!

Na de hogy még fokozzunk az élményt: HALÁLGÖMB A BALATON PARTON!!! A Diorios motoros csoport is ellátogat a halálgömbbel a Balaton partra, ahol egy rövid bemutatót tartanak!

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen, különleges Full Adrenalinnal telített, Cirkuszi Nyílt Napot Zamárdiban a Balaton parton!

A NYÍLT NAP INGYENES!!!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK ERRE A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYRE!

Kövessetek minket a Facebookon is!

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt “munkatársaink” várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Siófok

2018. június 7 – 10.

Következő helyszíneink

Copyright 2019. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!