A Cirkuszok éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz a legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik.
Full Adrenalin előadásunk kibővítve sztárfellépőkel!

ANDREY JIGALOV

Világsztár először Magyarországon!!
Andrey Jigalov a Monte Carlói ezüst bohóc díjasa a cirkusz világ legismertebb humoristája. Komikus, bohóc és humorista egyedi stílusával, műsorszámával nevetteti a közönséget világszerte.
Magyarországon a Richter Flórián Cirkusz porondján mutatkozik be először magyar közönség előtt!

FACE TEAM

Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza, amely különleges show-elemekkel tarkított szórakoztató sportbemutatókat tart. Akrobatikus kosárlabda műsorszámukkal.
FACE TEAM csapatok Magyarországon és világszerte már több mint 1500 alkalommal láthatta a közönség. Rendszeres vendégei az NBA és a FIBA által szervezett világtalálkozóknak. NYOLC kosárlabda és trampolin jellegű Guinness Világrekorderek. Face Team Vlogs csatornáju-kat és videóikat több 10 millióan nézték meg világszerte.

FÖLDVÁRY BALÁZS

A cirkuszvilág egyik legismertebb BMX akrobatája, műsorszámával világszerte legnagyobb nemzetközi show műsorokban szerepelt szárazföldön és vízen.
Többek közt a Dubai Forma 1 Parkban és Európa legnagyobb revüműsorában, Berlinben a Friedrichstadt Palace-ban volt főszereplő elképesztő BMX tudásával. Magyarországi Porond Csillaggal kitüntetett artista művész, aki BMX biciklijén különböző trükköket és akrobatikus elemeket mutat be, de nem csak két keréken.

PAJOR SZILVIA

A levegő dívája Szilvia, aki különleges “Spirál” nevezetű kellékén mutat be különleges trükköket a levegőben. Egy egyedi légtornász műsorszám a Richter Flórián Cirkusz kupolája alatt!

PANDURICS DZSENIFER

A Richter Flórián Cirkusz által rendezett Pécsi KI MIT TUD verseny győztese!! Aki fitnesz rúdon mutatja be igazán elképesztő ügyességét és hajlékonyságát, kombinálva a modern-tánc, szertorna és balett eleme-kell, először cirkusz porondon.

BŐCZY TÍMEA

A 19-éves Down-szindrómás mozgásművész aki a Richter Flórián Cikrusz Pécsi KI MIT TUD versenyen a Fővárosi Nagycirkusz különdíjasa és több más verseny díjazottja. Magyarország első down-szindrómás artista művésze. Egyensúlyozás botokkal a cirkuszporondon.

KŐHALMI FERENC

Sose fogyjon el a varázslat! – minden pillanatban varázsol és elvarázsol Feri bűvész. A cilinderes figura bárhol is jelenik meg, repülnek a tárgyak és mosolyognak az emberek. Szívének a gyerekek a legkedvesebbek. Többszörös nemzetközi bűvészverseny nyertes és többek közt a Bűvész Európa Bajnokság bronz érmese.

Ezen kívül teljesen INGYENES arc festés, lufi hajtogatás, cirkuszi próbák bemutatása, kellékek kipróbálása, előadás után pedig szelfizés a művészekkel, és még sok más meglepetés...

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Győr

2024 április 17. 18:00 -től 2024 április 21. 17:00 -ig

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!