Cirkuszok Éjszakája 2019 Zamárdiban július 13-án! Kapunyitás 19:00 órától ahol programokkal várjuk a kedves nézőket, az előadás pedig 20:00 óra körül kezdődik.

A Cirkuszok éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz az egyik legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik.

Előadás előtti programok:

Ingyenes állatkert, NYÍLT NAP: artista próbák bemutatása, bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé, állat simogatás, Szandra az elefánt etetése és simogatása, Cirkuszi kellékek kipróbálása, betekintés Richter Flórián 2020-ra készülő új műsoszámaiba és még sok meglepetés.....

A Richter Flórián Cirkusz Showtime című előadás kibővített változata extra fellépőkel és egy külföldi sztárvendéggel a cirkuszok éjszakáján.

 

HOUSCH_MA HOUSCH

Foto: Sasha Torgushnikova

Egy különleges vendéket sikerült meghívnunk erre az alkalomra, aki a párizsi Lido sztár komikusa Housch-ma-Housch. Az ukrán származású bohóc és komikus több Nemzetközi Cirkusz Fesztiválok díjnyertese. Többek közt a Monte Carlo-i cirkusz fesztivál Bronz Bohóc díjasa és a Moszkvai Cirkusz fesztivál arany díjasa.

Housch-ma-Housch a világ egyik legkeresettebb sztár bohóca, aki a világot bejárva nevetteti a nagyérdeműt, egyedi komikum karakterével. Különleges hajviselete, ami névjegyévé vált és az ő által kommunikált humor nyelvét a világ minden táján megértik.

A legkiválóbb cirkuszok és varieték állandó fellépője. A magyar közönség 2012-ben láthatta őt először 1 nap erejéig a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál sztár vendégeként. Most 7-év után újra nagyokat nevethetünk rajta a Cirkuszok éjszakáján a Richter Flórián Cirkuszban.

Többek között láthatjuk tőle a híres beatbox műsorszámát aminél garantált a nevetés.

 

Silver Power

A Kranitz Krisztián és Füzy Anita a Silver Powera Hortobágyi Károly díjas duó a nemek harmóniájáról, a zabolátlan erő és a kecses mozdulatok találkozásáról állít emléket magas színvonalú erőemelő produkciójukkal. Nemzetközi cirkuszok, varieték és luxustengerjáró hajók állandó fellépői. Németország legelittebb utazócirkusza, a Circus Roncalli-nál is láthatta őket a közönség, Műsorszámuk többszörös Cirkusz Fesztivál díj nyertes és többek között a 11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál bronz díjazottjai.

 

Az Anima Prizma – A Tűz Urai!!

Az Anima Prizma csapat megjelenítik a porondon az előadó művészet ezer arcát, a benne rejlő misztikumokkal és belső folyamatokkal, mögöttes tartalmakkal együtt. Tüzes műsorszámuk önmaguk egy pillanatnyi szelete, mely tükrözi a bennük rejlő érzelmek sokaságát, valamint a vágyat ennek elmesélésre és megosztásra.

Előadásaikban a mottó összehangolni a különböző kifejezésmódokat és a közös kapcsolódási pontokon keresztül megtalálni az átjárókat, melyek segítségével könnyeddé és folytatólagossá válhat egy igazi lángoló tüzes műsorszám a tánc és a tűzzsonglőr produkció közötti átmenettel.

Garantáltan forró lesz a hangulat a porondon.

DÓSA SZELINA

Szelina gyönyörű hangjával színesíti előadásunkat a Cikruszok Éjszakáján, cirkuszunk énekes hangjával közösen Beck Andrással.

Szelina hangja és arca sokak számára lehet ismerős, hiszen ő látható-hallható NÁGI és Betti mellett a Follow The Flow Nem tudja senki Coverében, amelyet már több mint 3,5 millióan láttak. Továbbá bizonyít a WatchMe zenekar frontján, a Garami Funky Staffban, de az RTL Gyertek át című műsorában is feltűnik a fiatal tehetség. Színházi és TV-s múlttal is rendelkezik. (Jasager, MÜPA, rendező: Novák Eszter, 10 éves a Comedy Central (Musical Spot))

Szelina nemrégiben előjött első szóló lemezével, amely az Ember a vízben címet kapta.

 

És természetesen a Showtime című előadásunk fellépői!

 

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Győr

2024 április 17. 18:00 -től 2024 április 21. 17:00 -ig

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!