Cirkuszok Éjszakája 2020 – Ahol a humoré lesz a főszerep!

Cirkuszok Éjszakája 2020 Zamárdiban július 10 és 11-én!
Kapunyitás 19:00 órától ahol programokkal várjuk a kedves nézőket, az előadás pedig 20:00 óra körül kezdődik.

A Cirkuszok éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz az egyik legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik.

A Richter Flórián Cirkusz Drónok a Porondon című előadás kibővített változata extra fellépőkel a világ legismertebb bohócaival és leggyorsabb zsonglőrével egy fergeteges Cirkuszok Éjszakája. Drónok kavalkádja, elképesztő akrobaták, légtornászok, arab telivérek és frízer lovak, óriás uszkárok, lézer show és még sok elképesztő produkció! Magyarország egyetlen nagy szabású cirkuszi showműsora a legkiválóbb művészekkel.

ELŐADÁS ELŐTTI PROGRAMOK:
Artista próbák bemutatása, bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé. Cirkuszi kellékek kipróbálása, és még sok meglepetés…..

SZTÁR FELLÉPŐK:

CESAR DIAS – Porugália

Egy igazán különleges komikus karakter, aki egyedi humorával meghódította a nemzetközi cirkusz világot. Napjaink egyik legismertebb cirkuszi komikusa aki nem csak megnevetetti a közönséget hanem el is kápráztatja fantasztikus ének hangjával! A Monte Carlói Cirkuszfesztivál a Budapesti Cikrusz fesztivál és a Kínai Cirkuszfesztibál Bronz díj nyertes.

JIMMY FOLCO – Olaszország

A nevettetés nagymestere a bohócok királya! Egyedi humoros műsorszámaival varázslatos humorával nevetetti a közönséget Különböző bohóc tréfák olasz stílussal fűszerezve. Az európai cirkuszok nagy nevettetője.

MARIO BERUSEK – Csehország

A világ leggyorsabb zsonglőre, elképesztő gyorsásággal forgatja a buzogányokat. Sármos előadó módjával szinte magával ragadja a közönséget. Többszörös cirkusz fesztivál díjnyertese. A cirkuszvilág egyik legendás zsonglőre Magyarországon.

Nicole Berousek – Csehországból

Egy különleges Hula Hoop műsorszám amiben nem csak a teste körül tekergeti a karikákat hanem látványos zsonglörködést is bemutat velük. Csehországból a karikák úrnője!

Vanessa Berousek – Csehországból

A ritmikus gimnasztika és a labdák egyvelege egy különleges lírai hangulatban. Egy sportág és a cirkuszvilág találkozása amiből igazi művészet születik egy teheséges fiatal hölgy előadásmódjában.

A DRÓNOK A PORONDON ELŐADÁS FELLÉPŐI:

Magyarországon először 10 drón kavalkádja a porondon.

NINJA AKROBATÁK, 14 méter hosszú légpárnás ugrócsíkon elképesztő ugrások sorozatait
mutatják be korhű koreográfiával vegyítve.

ALEXANDRO JOSTMANN óriás uszkárjaival egy szorakoztató vidám kutya showt mutat be. Egy játékos és cuki műsorszám gyönyörű fekete és fehér uszkárokkal.

RICHTER ANGELINA magasiskola gyönyörű frízer lovon és most először a magyar lovas posta műsorszámmal is bemutatkozik.

EGYIPTOMI MŰVÉSZÜNK KIMO, egy újabb rekorder, ötperces produkciója folyamán 350-
szer pördül meg tengelyén és közben szemkápráztató alakzatokat mutat be LED-es jelmezével.

RICHTER KEVIN és csapata a világ legjobb lovasakrobata artistái egy igazi hungaricummal lépnek porondra.

DUO LUGO a lézeremberek a cirkusz világ legnagyobb lésershowját mutatják be. Az elképesztő lézersugarak a nézőket a jövő világába katapultálják.

Természetesen a humor és a felhőtlen nevetés sem maradhat ki, amit fantasztikus chilei bohócunk garantál PEPITO. A szimpatikus dél-amerikai nevettető hangszereken is bemutatja tudását.

Kupolában a légtorna (trapéz szám) világsztárjai a FLYING MICHAELS, a Monte-Carló ezüstdíjjal
kitüntetet csapat többekközt az elképesztő triplaszaltót mutatja be a kupolában.

RICHTER FLÓRIÁN lovasszáma szakemberek szerint a cirkusztörténelem legösszetettebb, és egyben legjobb lovas szabad idomító számát mutatja be.

Előadásunkat mint mindíg cirkuszunk fantasztikus zenekara kiséri.

És még számos meglepetéssel várjuk kedves nézőinket erre a fantasztikus Cirkuszok Éjszakája Showra!

NE HAGYJÁTOK KI!!!!
JEGYEK MÁR KAPHATÓK ZAMÁRDIBAN A CIRKUSZ PÉNZTÁRÁNÁL!!!

 Jegyárak

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt “munkatársaink” várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Szolnok

2020. szeptember 17 – 20.

Következő helyszíneink

Békéscsaba

2020. szeptember 24 – 27.

Debrecen

2020. szeptember 30 – október 04.

Nyíregyháza

2020. október 07 – 11.

Copyright 2020. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!