A cirkuszvilág legismertebb Bohócával és a Magyar Kutyás Rekorddal!

Immár 10. alkalommal kerül megrendezésre a Cikruszok Éjszakája ,amire egy hatalmas show-val készülnk!

A Richter Flórián Cirkusz A Cirkuszfesztiválok Bajnokai című előadás kibővített változata Magyarország legnagyobb cirkusz sátrában a cirkuszvilág sztárjaival.

JEGYEK ONLINE

A cirkuszművészet népszerűsítését segítő eseményen még egy rekord kisérletre is készül Locsmándi Anita és négylábú batrátja Susy a Magyar Rekorder kiskutyus. Az új rekord kisérletüknek célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy fantasztikus partnerek a keverék kutyák és legyen bármilyen is a színük, származásuk, ők is hihetetlen teljesítményekre képesek mint fajtiszta társai. A rekord kísérletet felügyeli a Magyar Rekordok regisztrátora Sebestyén István.

Cirkuszok Éjszakája program Zamárdiban július 16.-án szombaton!
– Kapunyitás 19:00 órától ,ahol programokkal várjuk a kedves nézőket.
– Előadás pedig 20:00 óra körül kezdődik.

ELŐADÁS ELŐTTI PROGRAMOK:
Artista próbák bemutatása, bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé. Cirkuszi kellékek kipróbálása, és KUTYÁS REKORD!


Locsmándi Anita és Suzy – Rekorder Kutya előszőr a porondon

Suzy egy mentett fekete, keverék kutya, aki nem sok jóra számíthatott az életben mielőtt Anitához került.  Pedig egy nagyon is hálás, tanulékony és hűséges társ. Anita mindig is szerette volna bebizonyítani, hogy Susy (és hasonló társai) is érnek annyit mint fajtatiszta társai...Szeretné lerombolni a "fekete kutya „mítoszt és példaként szolgálni, hogy érdemes élnie és felragyoghat az ő csillaga is!! Első rekord kísérletük 2021-ben ezen apropóból végezték el!!!

Most a második rekord kisérlettel pedig az a cél hogy továbbra is nyomatékosítsa hogy fantasztikus partnerek a keverék kutyák is.. legyen bármilyen is a színük, származásuk, ők is hihetetlen teljesítményekre képesek!!!

A Richter Flórián Cirkusz is támogatja, hogy ne ítéljünk elsőre bármilyen állatról is van szó hisz mindenkiből lehet valaki!
Magyar rekorder kutya a porond SUSY!

 

 

 

 

PETER SHUB - A világsztár Bohóc az Egyesült Államokból

Az Egyesült Államokban Philadelphiában született Peter Shub színészként és rendezőként is nagy sikereket aratott a humor világában. Számos kiemelkedő nemzetközi tv műsorokban és előadóval dolgozott együtt, mint például az RTL Saturday Night Comedy, a Kölni Comedy School és a Philadelphia Opera Company.

A világhírű rendezővel Roman Polanskival is együtt dolgozott az „Amadeus” című színházi darabban.
A cannes-i Nemzetközi Színházi Fesztiválon pedig elnyerte a zsűri díját a „Szép éjszakát egy estére” című vígjáték szóló műsoráért. Világszerte sugárzott televíziós műsorokban szerepelt már, többek között a montreali Just For Laughs-ban is. A világ legnívósabb és legismertebb cirkuszaiban kapott meghívásokat, mint például a német Roncalli Cirkusz, a New York-i Big Apple Cirkusz, ahol több évet is szerepelt elsöprő sikerrel. Németország legnívósabb varieték és Dinner Showk fellépője a cirkuszvilág Oscar díjával kitüntetettje a Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Ezüst Bohóc Díj nyertese.Peter Shub-ot a világ egyik legjobb pantomimosnak tartanak számon, aki nem csak egy, hanem sok karaktert jelenít meg a porondon, akár egy kabáttal, fényképezőgéppel vagy egy láthatatlan kutyával, garantált nevetés csal a nézők arcára. Egy igazi nagy sztár először Magyarországon!

 

A Világrekorder Zsonglőr – Kristóf Krisztián

Krisztián, negyedik generációs magyar cirkuszcsalád sarja, aki az úgynevezett Gentleman Zsonglőr műsorszámában cilinderrel, labdával és szivardobozokkal zsonglőrködik amit egy igazi elegáns úriemberként prezentál a nézőknek. Már 23 évesen Hortobágyi Károly-díjjal kitüntetett artistaművész lett és pályafutása alatt 12 nemzetközi cirkuszfesztiválon nyert arany, ezüst és bronz díjakat. 1994-ben egy máig érvényes zsonglőr világrekordot állított fel, amelyet a Guinness Book of Records akkreditált.

A zsonglőrködésen kívűl 2017-ben cirkuszszakmai vezetője és koreográfusa volt Tim Burton rendezte DUMBO (Disney) filmnek, melyben mint cirkuszi rendező és szakmai tanácsadó dolgozott.

 

 

 

 

 

 

 

Duo Stauberti – Rúd egyensúlyozók (Csehország)

A prágai Dimitri és Nancy Stauberti tökéletesen elsajátították a tökéletes egyensúlyozás művészetét és műsorszámukkal a magas egyensúly gyönyörű világába kalauzolják el a nézőket. Minden gravitációtól megszabadulva Nancy látványos trükk kombinációkat mutat be a 8 méteres rúd tetején miközben a rudat Dimitri a fején egyensúlyozva tartja és szinte lehetetlennek tűnő trükköket mutat be. A Monte Carlói Nemzetközi Cirkusz Fesztivál Ezüst Bohóc díjnyertesei és A Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz díjasai

A világ legjobb rúd egyensúlyozó művészei csak Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz nyári évadában!

 

 

 

 

 

 

Georgio Hromadko - Diabolo Virtúóz (Csehország)

A cseh Kaiser cirkuszdinasztiából származó ifjú diabolo művész négyéves korában kezdett el ismerkedni az ősi kínai eszközzel. Az elképesztő  kézügyeséggel és bravúros gyorsasággal pörgeti a diabolókat. Egy fiatalos modern stílusba csomagolt produkció, amivel a Budapesti Nemezetközi Cikruszfesztiválon elnyerte a külön díjat.

 

 

 

 

 

 

 

Demeter Anna -  Kötél légtornász

Anna „Angyalszív” lengőkötél produkciója 2021 nyarán került először bemutatásra Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban. A Magyarországon egyedülálló, és különleges légtornászműsorszámban Anna a lengő kötélen 8 méter magasban vakmerő trükköket mutat be lírai és dinamikus részek kombinációjával a Queen- Bohemian Rhapsody hangjaira.
A Dnipro Ifjiusági Fesztivál arany díjasa, Budapesti Cirkuszfesztivál Newcomer Show résztvevője a Richter Flórián Cirkusz kupolája alatt.

 

 

 

 

 

Kevin Stipka - A Villám teniszütő zsonglőr (Csehország)

A 7. generációs cikruszi dinasztából származó fiatal művész a teniszütő zsonglörködés fortélyait és művszetét sajátította el. A teniszütőkkel való zsonglőrködést a legnehezebb zsonglőr zsáner ,amit nagyon kevesen csinálnak a cirkuszvilágban
Elképesztő temperamentumával, gyorsaságával és kisugárzásával az egyik legjobb  teniszütő zsonglőrnek tartanak számon.

 

 

 

 

 

 

Duo Urban- Légtornászok (Ausztrália)

A Duo Urbán páros , akik elképesztő légtornásztrükköket mutatnak be az úgynevezett gurtni kelléken több méter magasban. Műsorszámukkal a varázslatos és szenvedélyes tangó világába kalauzolják el a nézőket amivel érzelmekkel teli hangulatot mesélnek el a porondon és a

levegőben.

 

 

 

 

 

 

Továbbá a Richter család nemzetközi cirkusztfesztivál díjnyertes produkciói, akrobatákkal, lovakkal, tevékkel, zebrákkal, Szandrával az elefánttal és.....

Richter Edith és Flórián közösen újra a porondon!

Mindenkit szeretettel várunk még soha nem látott Cikruszok Éjszakájára!!!
Edith és Flórián 🙂

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!