cirkuszok_ejszakaja_2023

XI. Cikruszok Éjszakája Zamárdiban júlus 15.-én!

A Richter Flórián Cirkusz WOW ez Fantasztikus című előadás kibővített változata Magyarország legnagyobb cirkusz sátrában különleges extar produkciókkal és művészekkel.

A cirkuszművészet népszerűsítését segítő eseményen egy újabb világrekorddal is készül a Richter család!

Most a család legfiatalabb tagja a 17 éves Richter Angelina szeretne felállítani egy rekordot a Magyar Posta nevezetű műsorszámmal, egyszerre 20 lóval a porondon. Amennyiben ez sikerül, akkor Angelina lesz az egyedüli nő a világon, aki ezt a rekordot bemutatja és véghezviszi!
A rekord kísérletet felügyeli a Magyar Rekordok regisztrátora, Sebestyén István.

 

A világ egyik legjobb kardnyelője Lucky Hell!
Az ausztrál vakmerő hölgy akit, Marilyn Monroe inspirált, már a megjelenésével is lenyűgöző benyomást kelt különleges és gyönyörű tetoválásaival.
Lucky Hell emelte ezt az ősi és rejtélyes kardnyelő cirkusz művészetet, egy teljesen új szintre. A Nemzetközi Tv műsorok, varieték, Cirkusz Fesztiválok állandó fellépője aki több éven keresztül szórakoztattatta a páriszi Lido közönségét most először Magyarországon!

 

Horvát Judit Dance Trapéz!
Judit a Baross Imre Artistaképzőben, akrobata és légtornász szakon végzett növendéke, aki Németországban, Ausztriában, Svájcban és Magyarországon kápráztatta el a nagyérdeműt. 2022-ben a 14. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál programjában is láthatta a közönség!

 

Novákovics Noémi kötél légtornász!
A Baross Imre Artistaképző Intézet felnőttoktatásán végzett. 2022-ben részt vett a XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, ahol a „Newcomer show” bronzdíjasa lett. Ugyanebben az évben a Szentpéterváron megrendezett cirkuszfesztiválon a Nikulin Cirkusz különdíját nyerte el és 2023-ban részese lehetett a Budapest Varieté Vegas a Show című műsorának!

Pintér Tibor és Nemzeti Lovas színház társulata egy látványos blokkal készül a Herkules című Musicalből. Az új családi mese musical, nemcsak a gyermekeket szólítja meg, hiszen az egész családnak remek szórakozást nyújt a pazar látványvilággal megspékelt történet. A félisteni alakja mellett főhősünk emberi mivoltát is példázza a mese, beszél szerelemről, családról és önmagunk megismeréséről, elfogadásáról – sok-sok humorral fűszerezve. 

Ezenkívül az előadásunk címéhez híven még több extra WOW produkciók fogják színesebbé tenni ezt az elképesztő Cirkuszok Éjszakáját.

Cirkuszok Éjszakája program:

– Kapunyitás 19:00 órától ,ahol programokkal várjuk a kedves nézőket.
– Előadás 20:00 óra körül kezdődik.
– Közös szelfi a Cirkuszok Éjszakája sztárijaival előadásunk végén!

ELŐADÁS ELŐTTI PROGRAMOK:
Artista próbák megtekintése, bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé. Richter Flórián megmutatja, hogy mikén tanítjuk és oktatjuk cirkuszunk állatait és Szandra, az elefánt is tart egy kis bemutatót, amivel szinte testközelbő ismerhetik meg a látogatók.

LEGYÉL TE IS ARTISTA
Gyere és próbáld ki, hogy milyen zsonglőr, diabolós, akrobata, bohóc vagy akár légtornász válna belőled, a Richter Flórián Cirkusz sztárművészei segítségével.

Jegyek már kaphatók csak egy kattintásra!

terkep_zamardi_cirkusz

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Nagykanizsa

2024. május 23.-től 2024. május 26.-ig

Következő helyszíneink

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!