A 200 Éves Richter Család előadásunk kibővítve extra változata sztárfellépőkel!

A Cirkuszok éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz a legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik.

 

Cirkuszok Éjszakája 2021 Zamárdiban július 17.-én szombaton!
- Kapunyitás 19:00 órától ahol programokkal várjuk a kedves nézőket.
- Előadás pedig 20:00 óra körül kezdődik.

A Richter Flórián Cirkusz a 200 Éves Richter Család című előadás kibővített változata extra fellépőkkel a világ egyik legjobb hasbeszélőjével, villámgyors átöltözőkkel, elképesztő drótkötél egyensúlyzóval, kosaras akrobatákkal, halálgömb motorrosaival, ágyugólyó emberrrel, lábzsonglőrrel, arab telivérekkel és frízer lovakkal, elefánttal, tevékkel, PomPom bohóccal és a párizsi Lido és Moulien Rouge sztár diabolósával egy látványos és adrenalinnal dúsított Cirkuszok Éjszakája.

Magyarország egyetlen nagy szabású cirkuszi showműsora a legkiválóbb művészekkel!

ELŐADÁS ELŐTTI PROGRAMOK:
Bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé. Cirkuszi kellékek kipróbálása, és még sok meglepetés…..

INGYENES ÁLLAT PARK ÉS INGYENES VIDÁMPARK LÁTOGATÁSSAL!

 

EXTRA FELLÉPŐK:

Serge Massot - Hasbeszélő

Először Magyarországon hasbeszélő!

Serge már 15 éve professzionális hasbeszélő ,aki bejárta  a világot és 5 kontinesen szórakoztatta és nevetette a nagyérdeműt Charlie-val a kis naracssárga kollégájával. 🙂

Már több éve járja a világot luxustengerjáró hajókon világszerte, amin 6 különböző nyelven adja elő előadásait. Az évek során tökéletesre fejlesztett hasbeszélő tudását most a magyar közönség is megcsodálhatja. A Cirkuszok Éjszakájára külön magyar nyelvből is készül a kedves nézőknek.

'' Már nagyon várom hogy találkozhassak a magyar publikummal, akik  a barátságos fogadtatásról ismertek.''

Thu-Hien - Drótkötél egyensulyzó

vietnámi Thu Hien a világ legjobb női lengődrót-artistaművésze. Produkciója nemcsak lenyűgöző, egyedülálló is. A kazahsztáni Cirkuszfesztivál Arany-díjasa, a moszkvai Nikulin nemzetközi fesztivál Bronz-díj nyertese, akinek produkciójától garantáltan eláll a közönség lélegzete.

Szebasztián és Krisztina - Villámgyors Átöltözés

villámgyors átöltözés mesterei Szebasztián és Krisztina egy Gyors Átváltozásos műsorszámot mutatnak be, amikor Krisztina a közönség előtt varázslatos gyorsasággal vált karakterről karakterre, és bújik az egyik kosztümből a másikba, csupán egy esernyő alá, egy lepel, vagy szűk henger mögé rejtőzve. A Quick Change Dance műsorszámukat Európa, Amerika, Ausztrália és Ázsia több mint 50 országában láthatta már a különböző varieték, revük, musicalek és luxushajók közönsége.

FACE TEAM - Kosárlabda Akrobaták

A nagy sikerre való tekintetettel 3 év után ismét a Cikruszok Éjszakáján!

Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza, amely különleges show-elemekkel tarkított szórakoztató sportbemutatókat tart. Akrobatikus kosárlabda műsorszámukkal.
FACE TEAM csapatok Magyarországon és világszerte már több mint 1500 alkalommal láthatta a közönség. Rendszeres vendégei az NBA és a FIBA által szervezett világtalálkozóknak. NYOLC kosárlabda és trampolin jellegű Guinness Világrekorderek. Face Team Vlogs csatornáju-kat és videóikat több 10 millióan nézték meg világszerte.

Vellai Krisztina - Magyarország legjobb Tissue légtornásza

Elképesztő tudással rendelkező tánc és artista művész, aki pályafutását táncosként kezdte klasszikus balett és show- moderntánc vonalon. Egyedülálló tissue légtornász tehetségével szóló karrierként az ukrán Nemzetközi Cirkuszfesztivál Ezüst díjasa és a Románia Got Talent televíziós műsor résztvevője is volt! Az idei éveben pedig munkáságáért elnyert Porond Csillaga díjat. Magyarország legjobb tissue légtornásza a Richter Flórián Cirkusz kupolájában. Látványos trükök és zuhanások 10 méter magasban.

További fellépők:

NE HAGYJÁTOK KI!!!!
JEGYEK MÁR KAPHATÓK ZAMÁRDIBAN A CIRKUSZ PÉNZTÁRÁNÁL!!!

További információk a többi fellépőről ITT

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Nagykanizsa

2024. május 23.-től 2024. május 26.-ig

Következő helyszíneink

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!