Európa első Cirkusz Park & Resort családi élményparkja!

ZAMÁRDIBAN CSAK AUGUSZTUS 28-IG!!

Programok:

 • 10:40

  RICHTER FLÓRIÁN ÁLLAT BEMUTATÓ - LOVAK ÉS TEVÉK
  Utána tevegelési lehetőség (térítés ellenében).

  Helyszín: cirkusz sátor

 • 12:00

  SZANDRA AZ ELEFÁNT FÜRDETÉSE ÉS ETETÉS

  Helyszín: elefánt kifutó

 • 12:40

  INTERAKTÍV BOHÓC MŰSOR

  Helyszín: cirkuszi sátor

 • 14:00

  LEGYÉL TE IS ARTISTA
  Cirkuszi kellékek kipróbálása.

  Helyszín: cirkusz porond

 • 15:00

  TEVÉK ÉS SZANDRA AZ ELEFÁNT A PORONDON

  Helyszín: cirkuszi sátor

 • 16:00

  INTERAKTÍV BOHÓC MŰSOR

  Helyszín: cirkuszi sátor

szandra_florian
korhintaszandra_elefant
popom_bohoc02

A Cirkusz Park ötlete

2020 nyarán óriási érdeklődés övezte a szadai Safari Parkot, ahol a különleges körülményekre – a járványügyi előírásokra – tekintettel a látogatók saját autóikból nézhették meg állatainkat, akik abban az évadban sajnos nem léphettek porondra. Szadán sajnos nem folytatódhatott ez a projekt, így Richter Flórián, cirkuszunk igazgatója más helyszínt keresett, más programajánlattal a számunkra oly fontos családok számára. Így esett a választás Zamárdira, ahol a Richter Flórián Cirkusz évek óta szívesen látott vendég. Az új projekt ötlete ugyanúgy magában foglalta az állatok és a látogatók közvetlen, szinte érintésközeli kapcsolatát – amelyet a közönséghez szokott állataink nagyon is igényelnek... na persze a finom falatokkal együtt. Ki ne ismerné Szandrát, a Richter Flórián Cirkusz elefántját, aki bármikor szívesen fogad egy almát vagy egy sárgarépát? Legkedvesebb vendégeink, a gyerekek számára egy mini vidámparkot is megálmodtunk körhintával, ugrálóvárral. Gondoltunk arra is, hogy az egész napos programok során a család megéhezik, így egy igazán cirkuszi étlapot is összeállítottunk a Cirkusz Park & Resort éttermében. A Bohém Birtok parasztházai pedig azoknak nyújtanak szálláslehetőséget, akik messziről érkeznének, vagy akár a közelből, de mindenképpen szeretnék megtapasztalni azt az utazócirkuszos világot, ahol a “házunk” ajtaján kilépve szinte azonnal az állatok között lehetünk.
szandra_florian

A Cirkusz Park & Resort felépítése

A park Zamárdiban, a vasút mellett található. A bejáraton belépő vendégeink egy kis fahídon sétálhatnak át egy kis tavon, majd a hídon túl feltárul a mesevilág. Balra a Richter Flórián Cirkusz világa, jobbra pedig a parasztházak találhatók. A kifutókban állataink várják a látogatókat, majd a pirosra festett kamionok után ott magasodik két kupolás cirkuszi sátrunk is!

Vidámpark

A gyerekek számára mindig különleges élmény a körhinta! Szépséges, festett, régies stílusú körhintánk a régi budapesti Vidámpark legrégibb játékait idézi. A Madagaszkár szereplőit láthatják legkisebb vendégeink az ugrálóváron. Ugye milyen jópofa, hogy közben csak egy karnyújtásnyira van tőlünk az igazi, futkározó zebra?

Cirkuszi kellékek

Rácsodálkozhatnak látogatóink a porondról ismert cirkuszi eszközökre, a hintóra, a szánra, amelyekkel egykor cirkuszunk igazgatója, Richter Flórián és felesége, Edith léptek fel. Megfoghatjuk, sőt, a gyerekek fel is mászhatnak azokra a fém állványokra, amelyeken vadmacskák ugráltak idomárjuk jelzésére... Régen ezt biztosan nem merte volna megtenni senki! Kiállítjuk azt a fantasztikusan elegáns fellépőruhát is, amelyet Flórián viselt, amikor Monte Carlo-ban a Cirkuszfesztiválon megnyerte a cirkuszművészet Oscar-ját, az Arany Bohóc díjat!

Legyél te is artista

Porondunkon bárki kipróbálhatja, milyen érzés lehet közönség előtt állni... Fantasztikus! A Cirkusz Park & Resort közönsége biztosan lelkes tapssal bíztat majd minden kezdő zsonglőrt, akrobatát és bohócot!

Felelős állattartás és az állatok “idomítása”

Vajon hogyan “idomítjuk” az állatokat? Miért kell Flóriánnak az ostor? Hogyan lehet elérni, hogy a lovak, zebrák, tevék betanulják a számokat? Milyen gyorsan tanul az elefánt? Melyik állat a legokosabb a porondon? Tudják-e az állatok, hogy fellépésük van? Ezernyi kérdés a cirkuszi állatok tartásáról, amelyre cirkuszunk igazgatója választ ad a látogatókkal folytatott közvetlen beszélgetésben, bemutatóban. A csodálatos lovak, a zebrák, a tevék mind máshogyan viselkednek, és máshogy kell bánni velük. Arany Bohóc díjas igazgatónk ezt be is mutatja a nézőknek!
loapolas

Étterem

Az élményt teljessé tettük azzal is, hogy Magyarország egyetlen cirkuszi éttermében tudnak fogyasztani a kedves vendégeink. Az étlapon többek között olyan izgalmas ételkülönlegességek szerepelnek, mint például a "Cirkuszigazgató lakomája"vagy "Szandra az elefánt kedvence", "Erőművész vacsorája", "Akrobaták diétája".
haz_belurol

Szandra, az elefánt

Elefántunk, Szandra méltán népszerű országszerte kedves közönségünk körében. A nyári melegben igazán üdítő látvány lesz megnézni Szandra fürdését és dagonyázását! Vajon fog-e nekünk trombitálni is közben?
szandra_gyerekek

Alaprajz

Cirkuszpark térkép

Képgaléria

Videó galéria

Nyitva tartás

 • Csütörtök 10:00 – 17:00
 • Péntek 10:00 – 17:00
 • Szombat 10:00 – 17:00
 • Vasárnap 10:00 – 17:00
További infromációk: +36 70 243 8212

Szállásfoglalás

Jegyárak

 • Gyerek jegy: 2.000 Ft (2 – 14 éves korig)
 • Felnőtt jegy: 2.500 Ft
 • Családi jegy: 8.000 Ft ( 2 felnőtt és 2 gyerek)

A jegyárak magába foglalják az attrakciókat és programokat. Kivéve az állatokon való lovaglást és az állatokkal való szervezett fotózkodás.

A park látogatásához védettségi kártya nem szükséges!

Helyszín

Zamárdi, Siófoki u. 26.

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Pécs

2023. június 8 - 11.

Következő helyszíneink

Zamárdi

2023. június 30 - augusztus 26.

Copyright 2023. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!