<

2024 premier

Vadonatúj élmény: Experience

A Richter Flórián Cirkusz bemutatja a várva-várt, vadonatúj Experience című műsorát! Az Experience élményt és tapasztalatot jelent, amely hűen tükrözi törekvéseinket, hiszen előadásainkkal szeretnénk egy csodás és életre szóló élményt nyújtani a közönségünknek!

Idei, új műsorunkban idén is kiemelt helyet kapnak hazai és nemzetközi rangos díjakkal rendelkező artisták!

Műsorszámaink

Lovak szabadidomítása -
Richter Flórián

Cirkuszunk igazgatója, a legrangosabb magyar és nemzetközi díjakkal kitüntetett Richter Flórián varázslatos “munkatársaival”, a csodálatos lovakkal vezetőszár nélkül hajt végre formagyakorlatokat.

Vadonatúj műsorszámában a világ számos cirkuszában már hatalmas sikert aratott lovakkal kápráztatja el a közönséget 2024-ben is!

Edit

Szandra, az elefánthölgy -
Richter Edith

A közönség nagy kedvence, Szandra, a Richter Flórián Cirkusz indiai elefántja a 2024-es évadban is szórakoztatja a nézőket. Szandra, az indiai elefánt 1975-ben született, akit gyakorlatilag családtag a cirkuszban. Richter Edith-tel ismerik egymás minden mozdulatát, kiválóan tudnak együtt dolgozni és fergeteges műsorszámokat előadni.

Ugródeszka produkciók -
Richter Kevin Ugrócsoport

Az Arany Elefánt és Arany Pierrot-díjas 11 tagú deszkacsoport elképesztő műsorszámai, fergeteges bravúrok, lélegzetelállító ugrások és szaltók a hihetetlen ügyes akrobata fiúktól!

IMG_5556

Lóidomítás -
Richter Angelina

Richter Angelina egy eddig sosem látott, új szintre emelt lóidomítást mutat be, amely betekintést enged az ember és állat közötti szoros kötelékbe!

The Flying Henriquez

A kupolában a The Flying Henriquez mutatja be egyedülálló produkcióját, először a Richter Flórián Cirkuszban!

DSC02759 (1)

Los Tiki Takas

Francisco Antonio, Tiki-Taka polgári nevén, kilenc éves kora óta részt vesz a cirkuszban, bohóc karaktere a hetvenes években vált nagy népszerűségre. Ezt követően számtalan cirkusszal turnézott Dél-Amerikában. Tiki-Taka 2023-ban több mint hatvan éves bohóc pályafutásáért kapott elismerést a chilei kormány Kulturális Minisztériumától, szeptemberben pedig a művészpár bohóc kategóriában első díjat kapott a Pista de Oro Internationalen. Cirkuszfesztivál (2023. október, Santiago de Chile).

Karika akrobatika a levegőben -
Bódi Anna

Bódi Anna már gyerekkora óta tanulja a szakmát és 6 éve dolgozik légtornászként. 2018-ban részt vett a Wiesbadeni Ifjúsági Cirkuszfesztiválon, ahonnan különdíjjal tért haza. Számos európai országban vendégszerepelt már. 2024-ben Magyarországon, a Richter Flórián Cirkusz közönségét szórakoztatja a levegőből!

motorosok

Halálgömb - a cirkusz motoros ördögei

Visszatér a nagy közönségkedvenc, a Brazíliából származó Diorios motoros csoport, akik 2024-ben egy új produkciót mutatnak be a Richter Flórián Cirkusz nézőinek! Extrem & Comedy szórakozás minden korosztály számára!

Jegyek és Zónák

nezoter_zold_sarga_piros (1)

Csoportos jegyvásárlás esetén kedvezményes árakat biztosítunk. Információ: +36 70 243 82 12

Türkiz_jegy_v2

Zöld Szektor

Jegy ára: 4.999 Ft

Narancs_Jegy

Páholy

Jegy ára: 6.499 Ft

Piros_Jegy

vip Páholy

Jegy ára: 7.999 Ft

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális Helyszín

Veresegyház

2024. március 14-től 17-ig

Következő Helyszíneink

Székesfehérvár

2024. március 20-tól 24-ig

Információk

szervezes@richterfloriancirkusz.hu
+36 70 243 82 12
Impresszum
Jogi nyilatkozat

Szponzoraink

Alpha-Vet Kft.
ALPHAZOO

Richter Flórián Cirkusz© 2024