LÁTVÁNYOSABBNÁL LÁTVÁNYOSABB MUTATVÁNYOK A CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJÁN!

RTLKLUB- Fókusz

Nem az artistaparádékról szólt az elmúlt négy hónapos időszak, de a múlt hét péntek és szombat éjszaka már egyértelműen a cirkuszoké volt. Több tíz méter magasban szambázó majd elképesztő szaltókat dobó brazil trapézosokkal, sztárbohócokkal, világrekorder zsonglőrrel és lovas szabadidomító számokkal tért vissza a kényszerpihenő után a 8. Cirkuszok éjszakája.

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt “munkatársaink” várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Copyright 2020. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!