Hatalmas sikerrel zárult a 8. Cirkuszok Éjszakája 2020.-ban!

Idén először rendezte meg a Richter Flórián Cirkusz két naposra a Cirkuszok éjszakáját.

A közönség mind két napon állva ünnepelte az előadást, ami a cirkusz igazgatónak, és a  fellépő művészeknek a legnagyobb elismerés. Három kiválló, és különböző bohócaink pedig garantálták a sok humort és nevetést. Hisz a nevetés a legjobb gyógyszer!! 🙂

Rengeteg próba és szerevezés után sikerült összeállítanunk egy fergeteges Cirkuszok Éjszakáját.

Továbbra is mindenkit szeretettel várunk augusztus 29-ig Zamárdiban a Drónok a Porondon című előadásunkra! https://www.richterfloriancirkusz.hu/aktualis-helyszin/

Cirkuszok Éjszakája 2020 képekben!

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt “munkatársaink” várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Szolnok

2020. szeptember 17 – 20.

Következő helyszíneink

Békéscsaba

2020. szeptember 24 – 27.

Debrecen

2020. szeptember 30 – október 04.

Nyíregyháza

2020. október 07 – 11.

Copyright 2020. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!