2017 végén cirkuszunk úgy döntött, hogy jótékonysági árverést rendezünk egy malajziai elefánt park állatainak megsegítésére, és ebben nem kisebb "kollégánk" lesz segítségünkre, de egyenesen Szandra, a Richter család elefántja.

A kreatív elefánt: Szandra fest

Az elefánt nagyon intelligens, okos állat, és kifejezetten szereti az új feladatokat. Szandra sokat festett és gyakorolt, hogy igazán szép festmények születhessenek.

Angelina segített neki a festékek rendezgetésében...

A jótékony célú árverésen az állati festményekből majd' 400 ezer forint gyűlt össze. A legértékesebb festmény - melyért 260 ezer forintot fizetett ki leendő gazdája - magát az alkotót ábrázolja.
Szandra által festett képeket, Buch Tibor Aranyalma és Pro Theatro díjas magyar színész, operett és musical énekes, Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola,műsorvezető, zenész, dalszerző, szövegíró a New Level Empire frontembere és Dobsa Judit vihették haza.

A jótékonysági akciónak határainkon túl is híre ment: a Canada24news.com hírportál is írt róla.

Richter Szebasztián, cirkuszunk kommunikációs vezetője a Pirkadat című tévéműsorban beszélt az akcióról:

A rólunk megjelent hírek:

http://mgya.org/hirek/2017-11-10/143/alapitvanyunknak-festett-szandra.html

http://www.canada24news.com/world/art-painted-by-indian-elephant-hits-auction-block-in-hungary/36040-news

http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/festmennyel-segit-malajziai-tarsain-szandra-a-cirkuszi-elefant/yb7fvqs

https://index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/03/cirkuszi_eloadas_latasserulteknek_nana/

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Győr

2024 április 17. 18:00 -től 2024 április 21. 17:00 -ig

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!