Ki mit tud a Richter Flórián Cirkuszban!

Keressük elsősorban Pécs és környékéről a legügyesebb, legrátermettebb fiatalokat.

A balett, a zene, az ének, a torna, a ritmikus gimnasztika, a latin tánc, a bűvészkedés, a zsonglőrözés, a rúdtánc sport, az akrobatika, a légtornász mutatványok, a bohócműsor, a kisállat tanítás világából várjuk a jelentkezéseket, akik cirkuszi sátorban, szakemberek és laikusok előtt is szívesen bemutatnák tudásukat!

Jelentkezés: itt, az oldalon lévő űrlapon, vagy Facebook üzenetben küldjetek egy max. 5-6 perces videót a produkcióról és információt a jelentkezőről.

A jelentkezőket ezek alapján kiválasztjuk, akik bemutathatják május 26-án 11:00 órakor tudásukat Pécsett a Richter Flórián Cirkusz porondján, a 4 tagú szakmai zsűri és a közönség előtt. A legjobb produkció meghívást kap a július 14-i Cirkuszok Éjszakájára / Zamárdiba, ahol felléphet műsorszámával.

Korhatár: 6 éves kortól (egyéni és csoportos kategóriában)
Jelentkezési határidő: május 25. 12:00 óráig!

A program és a jelentkezés ingyenes!

 

Zsűri tagok:

Richter Angelina - artista, lovas akrobata
Eötvös Krisztina - villámgyors átöltöző, volt légtornász
Davis Vassalo - bohóc (Olaszország)
Gung László - újságíró

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt “munkatársaink” várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Miskolc

2019. október 23 – 27.

Következő helyszíneink

Budapest

2019. november 1 – 3.

Copyright 2019. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!