200 Éves Richter Család – Richter Flórián Cirkusz

”Látványos cirkuszi showműsor adrenalinbombával dúsítva, ahol a tradíció és a modern cirkuszvilág találkozik és óriási élményt ad”

A Richter Flórián Cirkusz 2021-es előadása – A 200 Éves Richter Család Richter Flórián úgy döntött, hogy a Richter család jubileuma előtt tisztelegve a 2021-es előadásunk A 200 Éves Richter Család címet kapja! Vadonatúj műsorunkban az elmúlt évek nagy kedvencei is visszatérnek, de különleges újdonsággal is készülünk kedves közönségünknek.

2021-es ELŐADÁSUNK FELLÉPŐI:

Richter Flórián

A berlini Brandenburgi kapunál felállított Richter cirkuszról 1821-ből származnak az első feljegyzések, ahol már abban az időben is lovasprodukciókat mutattak be a nagyérdeműnek.

Ennek tiszteletére most idén Flórián nem csak egy, hanem két különböző lovas szabadidomítás produkcióval is készül, amivel feleleveníti a Richter család tradícióját. Különleges mesteri összhang ember és ló között, bemutatva a lovak szépségét és ügyességét.

Szandra visszatér

Szandra, az elefánt, aki cirkuszunk kabalája és közönségünk nagy kedvence újra porondra lép. Utoljára porondon!! Mivel Magyarországon is betiltásra kerül a veszélyes állatok szerepeltetése a cirkuszokban, ezáltal Szandra az idei évben áll utoljára porondra.

Szandra, aki 1975-ben született, igazi családtag, hiszen Richter Flórián "együtt nőtt fel" Szandrával. Ismerik egymás minden mozdulatát, kiválóan tudnak együtt dolgozni. Közös összhang elefánt és tevék között hiszen Szandra kedvenc partnerei a tevék, akikkel a legjobban szeret együtt működni. A James Bond film sztárja újra porondon! 🙂

Pierre Marchand Diaboló virtuóz

Pierre, a francia artistaművész, aki Európa összes legnevesebb cirkuszaiban fellépett már. Elképesztő diaboló gyorsaságával a világhírű párizsi Lido sztárja volt több mint 10 éven át, ahol 20 millióan látták műsorszámát és a közönség szinte minden előadáson állva ünnepelte.

Több nemzetközi revü és varietékben is szerepelt mint a világhírű párizsi Moulin Rouge revűszínházban is. A franciaországi GOT TALENT Tv műsor döntőse és a FIFA labdarúgó világbajnokság fellépője. A legnívósabb nemzetközi cirkusz fesztiválok arany, ezüst és bronz díjjal kitüntetettje, akinek a monte carlo-i cirkuszfesztiválon személyesen II. Albert herceg és  Stephanie hercegnő adták át a fesztivál különdíját. Egy igazi showman, aki sármjával és kisugárzásával magával ragadja a közönséget. Káprázatos gyorsaság, ügyesség és kisugárzás. Műsorszáma végén teljes sötétségben lézer fényeket kibocsátó diabolójával szürreális és varázslatos légkörbe repíti a közönséget, ami a világon egyedülálló!

A világ legjobb diaboló művésze először Magyarországon. Pierre nagyon örül neki, hogy most először magyar közönségnek is bemutathatja elképesztő diaboló tudását.

Richter Angelina

Richter Angelina legújabb műsorszáma magas iskola gyönyörű fríz lovon amihez csatlakoznak a Zebrák és Tevék kavalkádja. Összhang zebrák és tevék között.

PomPom a Bohóc

Cirkuszunk nagy nevettetője PomPom! A nagy repertoárral rendelkező, pantomim elemeket is felvonultató bohóc, aki rengeteget kommunikál a közönséggel ezáltal is megteremtve a humor és nevetés hangulatát. Egy olyan bohóc, aki igazán érzi, hogy hogyan kell a közönséget kimagaslón jól szórakoztatni és megnevettetni. Egyedi karakterével és humorával felhőtlen nevetést varázsol a kicsik és nagyok nagy örömére.

A Fővárosi Nagycirkusz porondja után a Richter Flórián Cirkuszban Magyarország legjobb bohóca! Hisz ahogy ő mondja: Nevetés a legfontosabb dolog az életben „Tisztelni kell és nem szabad kellemetlen helyzetbe hozni a közönséget”

Szebasztián és Krisztina - Villámgyors Átöltözés

A villámgyors átöltözés mesterei Szebasztián és Krisztina egy Gyors Átváltozásos műsorszámot mutatnak be, amikor Krisztina a közönség előtt varázslatos gyorsasággal vált karakterről karakterre, és bújik az egyik kosztümből a másikba, csupán egy esernyő alá, egy lepel, vagy szűk henger mögé rejtőzve. A Quick Change Dance műsorszámukat Európa, Amerika, Ausztrália és Ázsia több mint 50 országában láthatta már a különböző varieték, revük, musicalek és luxushajók közönsége.

Ez a műsorszám: csak pénteken és szombaton látható!

Thu-Hien - Drótkötél egyensulyzó

A vietnámi Thu Hien a világ legjobb női lengődrót-artistaművésze. Produkciója nemcsak lenyűgöző, egyedülálló is. A kazahsztáni Cirkuszfesztivál Arany-díjasa, a moszkvai Nikulin nemzetközi fesztivál Bronz-díj nyertese, akinek produkciójától garantáltan eláll a közönség lélegzete.

Ez a műsorszám: csak pénteken és szombaton látható!

Halálgömb – A Diorios Motorosok

KÖZKÍVÁNATRA a közönség nagy kedvencei visszatérnek! Újra a porondon a Brazíliából származó Diorios motoros csoport! Természetesen ismét elképesztő sebességgel cikáznak a 4,5 méter átmérőjű halálgömbben, ami még ketté is nyílik a műsorszám alatt. Egy igazi FULL ADRENALIN produkció, amitől szó szerint eláll a közönség lélegzete.

A világ legjobb halálgömb motorosai ismét a Richter Flórián Cirkuszban. Elképesztő gyorsasággal a halálgömbben.

Richter Kevin Ugródeszka csoport

A Porond Csillaga díjjal kitüntetett Richter Kevin és szenzációs, 10 fős akrobatacsoportja, akik ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt. A világon egyedülálló forgások és többszaltós kombinációk fiatalos és hangulatos előadásmódban.

A cirkuszvilág egyik legjobb ugródeszka csoportjának tartják őket számon.

Ez a műsorszám: csak kedd, szerda és csütörtökön látható!

Az Akrobaták

14 méter hosszú légpárnás ugrócsíkon elképesztő ugrások sorozatait mutatják be többek közt csavart és duplaszaltókkal dúsítva.

A tornászvilágából a cirkusz porondjára varázsolt újszerű műsorszám.

Ez a műsorszám: csak kedd, szerda és csütörtökön látható!

A műsor változás jogát fenntartjuk!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2021. július 1 – augusztus 28.

Következő helyszíneink

Copyright 2021. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!