200 Éves Richter Család – Richter Flórián Cirkusz

”Látványos cirkuszi showműsor állatokkal, akrobatákkal és PomPom bohóccal!

A Richter Flórián Cirkusz 2021-es előadása – A 200 Éves Richter Család Richter Flórián úgy döntött, hogy a Richter család jubileuma előtt tisztelegve a 2021-es előadásunk A 200 Éves Richter Család címet kapja! Műsorunkban a Richter Flórián család Best Of műsorszámai lesznek láthatók.

2021-es ELŐADÁSUNK FELLÉPŐI:

Richter Flórián

A berlini Brandenburgi kapunál felállított Richter cirkuszról 1821-ből származnak az első feljegyzések, ahol már abban az időben is lovasprodukciókat mutattak be a nagyérdeműnek.

Ennek tiszteletére most idén Flórián nem csak egy, hanem két különböző lovas szabadidomítás produkcióval is készül, amivel feleleveníti a Richter család tradícióját. Különleges mesteri összhang ember és ló között, bemutatva a lovak szépségét és ügyességét.

Szandra visszatér

Szandra, az elefánt, aki cirkuszunk kabalája és közönségünk nagy kedvence újra porondra lép. Utoljára porondon!! Mivel Magyarországon is betiltásra kerül a veszélyes állatok szerepeltetése a cirkuszokban, ezáltal Szandra az idei évben áll utoljára porondra.

Szandra, aki 1975-ben született, igazi családtag, hiszen Richter Flórián "együtt nőtt fel" Szandrával. Ismerik egymás minden mozdulatát, kiválóan tudnak együtt dolgozni. Közös összhang elefánt és tevék között hiszen Szandra kedvenc partnerei a tevék, akikkel a legjobban szeret együtt működni. A James Bond film sztárja újra porondon! 🙂

Richter Angelina

Richter Angelina legújabb műsorszáma magas iskola gyönyörű fríz lovon amihez csatlakoznak a Zebrák és Tevék kavalkádja. Összhang zebrák és tevék között.

PomPom a Bohóc

Cirkuszunk nagy nevettetője PomPom! A nagy repertoárral rendelkező, pantomim elemeket is felvonultató bohóc, aki rengeteget kommunikál a közönséggel ezáltal is megteremtve a humor és nevetés hangulatát. Egy olyan bohóc, aki igazán érzi, hogy hogyan kell a közönséget kimagaslón jól szórakoztatni és megnevettetni. Egyedi karakterével és humorával felhőtlen nevetést varázsol a kicsik és nagyok nagy örömére.

A Fővárosi Nagycirkusz porondja után a Richter Flórián Cirkuszban Magyarország legjobb bohóca! Hisz ahogy ő mondja: Nevetés a legfontosabb dolog az életben „Tisztelni kell és nem szabad kellemetlen helyzetbe hozni a közönséget”

Richter Kevin Ugródeszka csoport

A Porond Csillaga díjjal kitüntetett Richter Kevin és szenzációs, 10 fős akrobatacsoportja, akik ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt. A világon egyedülálló forgások és többszaltós kombinációk fiatalos és hangulatos előadásmódban.

A cirkuszvilág egyik legjobb ugródeszka csoportjának tartják őket számon.

Az Akrobaták

14 méter hosszú légpárnás ugrócsíkon elképesztő ugrások sorozatait mutatják be többek közt csavart és duplaszaltókkal dúsítva.

A tornászvilágából a cirkusz porondjára varázsolt újszerű műsorszám.

A műsor változás jogát fenntartjuk!