lovas_szinhaz_nyiregyhaza_okt19

A Richter Flórián Cirkusz és a Nemzeti Lovas színház közös produkciója előszőr Nyíregyházán!

Október 19.-én csütörtök 19:00 órakkor!
Nyíregyháza, Bujtosi szabadidő park mellett

JEGYEK MÁR KAPHATÓK!
👇👇👇👇👇

A színház és a cirkusz műfaj találkozás egy különleges köntösbe öltöztetve amilyen még nem volt.Richter Flórián és Pintér Tibor

A Richter Flórián Cirkusz lélegzet elállító műsorszámai és Nemzeti Lovas Színház sztárjai egy porondon. Artisták, akrobaták, kézegyensulyzó, diaboló virtuóz, egzotikus állatok, Szandra az elefánt, színművészet, ének, musical és természetesen a gyönyörű lovak. Richter Flórián és Pintér Tibor főszereplésével egy végtelen történet ahol a két műfaj, a rivalizáláson és barátságon át a lovakkal való harmónia és a béke megtestesítésével, bepillantást kapun egy varázslatos színházi cirkuszi show világába.

Nemzeti Lovas Színház - a lovas nemzet színháza

Büszkén mondhatják el magukról, hogy az elmúlt években a Nemzeti Lovas Színház nagyon komoly nemzetközi elismerést vívott ki magának. Színvonalas produkcióiikkal, teltházas előadásaikkal évről-évre bizonyítják, hogy igazi magyar hungaricumként a világ bármely pontján a legmagasabb minőséget képviselik. Bárhol is lépjenek fel a Nemzeti Lovas Színház, a közönségük minden egyes alkalommal igazi varázslatra számíthat: különleges andalúz lovakra és fríz paripákra, fülbemászó dallamokra, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezekre, meseszép hintokra és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészeinkre. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már többször hangoztatta, hogy a társulatával cirkusz és a színház között épít hidat, olyan varázslatos estékkel, amelyeken a színészek a vágtató lovakon fakadnak dalra. Hiszik, hogy mi, magyarok nemcsak egykoron voltunk lovas nemzetként ismertek és elismertek, hanem ezt a megbecsülést manapság is megkaphatjuk - ezt a küldetést hivatott képviselni a Nemzeti Lovas Színház. Művészetük híre Európa számos nagyvárosába eljutott már, küldetésük, hogy a Nemzeti Lovas Színház produkcióin keresztül a közönségüket közelebb hozzák a világ legcsodálatosabb állataihoz, a lovakhoz. Nemzeti Lovas Színház: az élmény lóháton érkezik!

JEGYÁRAK

Váltsa meg jegyét online elővételben!

VIP

A porondal szembe helyezkedik el!
10.000 FT

Páholy

A porond két oldalán helyezkedik el!
8.500 Ft

Lelátó

Helyválasztás érkezési sorrendben történik!
7.000 Ft

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!