Egy különleges előadás Debrecenben.

Szeptember 28. -án 19:00 órakor Debrecenben, Balmazújvárosi út az Óázis kertészet mögött a Richter Flórián Cirkuszban!

A Richter Flórián Cirkusz és a Nemzeti Lovas Színház közös produkciója csak egy előadás erejéig Kecskeméten!
A színház és a cirkusz műfaj találkozás egy különleges köntösbe öltöztetve amilyen még nem volt.

Felejthetetlen egyedi élmény minden korosztály számára.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

A Richter Flórián Cirkusz lélegzet elálító műsorszámai és Nemezeti Lovas Színház sztárjai egy porondon. Amiben megjelennek akrobaták, légtornászok, egzotikus állatok, Szandra az elefánt, színművészet, musical és természetesen a gyönyörű lovak.

Richter Flórián és Pintér Tibor főszereplésével egy végtelen történet ahol a két műfaj, a rivalizáláson és barátságon át a lovakkal való harmónia és a béke megetestesítésével, bepillantást kapun egy varázslatos színházi cirkuszi show világába.

Nemzeti Lovas Színház - a lovas nemzet színháza

Büszkén mondhatják el magukról, hogy az elmúlt években a Nemzeti Lovas Színház nagyon komoly nemzetközi elismerést vívott ki magának. Színvonalas produkcióikkal, teltházas előadásaikkal évről-évre bizonyítják, hogy igazi magyar hungarikumként a világ bármely pontján a legmagasabb minőséget képviselik.

Bárhol is lépjenek fel a Nemzeti Lovas Színház, a közönségük minden egyes alkalommal igazi varázslatra számíthat: különleges andalúz lovakra és fríz paripákra, fülbemászó dallamokra, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezekre, meseszép hintókra és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészeinkre. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már többször hangoztatta, hogy a társulatával cirkusz és a színház között épít hidat, olyan varázslatos estékkel, amelyeken a színészek a vágtató lovakon fakadnak dalra.

Hiszik, hogy mi, magyarok nemcsak egykoron voltunk lovas nemzetként ismertek és elismertek, hanem ezt a megbecsülést manapság is megkaphatjuk - ezt a küldetést hivatott képviselni a Nemzeti Lovas Színház. Művészetük híre Európa számos nagyvárosába eljutott már, küldetésük, hogy a Nemzeti Lovas Színház produkcióin keresztül a közönségüket közelebb hozzák a világ legcsodálatosabb állataihoz, a lovakhoz.Nemzeti Lovas Színház: az élmény lóháton érkezik!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES ELŐADÁST!!

Jegyek már kaphatók online!

Jegyárak:

  • VIP: 8.000Ft

  • PÁHOLY: 7.000Ft

  • LELÁTÓ: 5.500Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Miskolc

2022. október 13 - 16.

Következő helyszíneink

Copyright 2023. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!