THE NIGHT LIFE IN THE CIRCUS

Hatalmas buli a cirkuszban, ezzel tényleg megkoronázhatjuk a nyarat!

A legelismertebb DJ-k közül ketten is fellépnek nálunk. Ilyet csak itt láthattok: a fergeteges hangulatról DJ Szecseivel és DJ Jackwell-lel együtt a fejük fölött szaltózó artisták gondoskodnak. A házigazda a siófoki La Siesta korábbi sztár DJ-je, Gömby lesz. Hatalmas tánctérrel várunk titeket. Ezt ne hagyjátok ki!

 

Na szóval: hogy is lesz ez a buli? Kapunyitás 22:30-kor. Érdemes már az elején ott lennetek. A buli házigazdája, Gömby, a siófoki La Siesta egykori közkedvelt DJ-je már ott fog várni rátok. Az est fénypontja két sztár DJ, Szecsei és Jackwell fellépése lesz. Némi ízelítőt kaphattok cirkuszunk Wow ez fantasztikus című műsorából is, amikor artistáink a DJ-k feje fölött végrehajtott szaltókkal szórakoztatnak titeket. Most kipróbálhatjátok: cirkuszi porondon táncolni tényleg különleges élmény, az összesen 2000 m2-es tánctéren belül az is a tietek lesz. A büfékben és a bárokban bőséges étel-, illetve italválasztékot találtok majd. Reggel 5-ig tartó szuper jó szórakozásra hívunk benneteket. Legyetek ott minél többen!

Sziasztok! Szuper jó hírünk van az egészen fiataloknak! Az augusztus 17-i bulinkra már 14 éves kortól szeretettel várunk mindenkit. 14 és 16 év között ehhez csak egy szülői engedélyt kell felmutatnotok. A kinyomtatandó engedélyt itt találjátok. Na meg persze a személyiteket se hagyjátok otthon, mert a nélkül sajnos nem megy. Ugye azt értitek, hogy 18 éven aluliakat szeszes itallal mi sem szolgálhatunk ki? Ha még nem vagy 18, piros karszalagot kapsz tőlünk, hogy ezzel ne legyen gond. Bátran jöhettek, a tökéletes biztonság garantált. Profi biztonsági őreink gondoskodnak róla, hogy semmi ne zavarja meg a szórakozásotokat. Nincs más hátra, gyertek el, és bulizzunk együtt!

Szülői engedély formanyomtatvány

FB_hirdetes_zold

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!