Esett és esett, de ez nem tartotta vissza kollégáinkat attól, hogy készüljenek kedves közönségünk fogadására: március 15-én PREMIER!

Megmutatjuk, hogyan szerelték a Diorios Halálgömböt, hogy néz ki a nézőtér és a porond az “irányítópultból”, sőt, még raklapon a 2018-as turné plakátjai, amikkel a nagyérdemű publikum minden helyszínen találkozhat majd.

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt “munkatársaink” várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Copyright 2019. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!