2001-ben született.
 
Lovasakrobata szülei mellett igen korán elkezdett lovakkal foglalkozni. Egyik első, hugával közös számukban Kevin egy pónifogatot hajtott be a porondra, a kocsiból pedig a királykisasszonynak öltözött Angelina integetett.
 
A lovakkal való munkában következő állomásként a családi hagyománynak számító lovasakrobatika következett. Húgával együtt mutattak be bravúros számot: Kevin a porondon körbefutó ló hátán állva tartotta Angelinát, aki Kevin vállára állt fel.
 
A Richter Flórián Cirkusz 2017-es műsorában tevékkel és zebrákkal mutatott be állatszámot, az akrobatikus számok mellett.
 
2018. januárjában Kevin "posta" száma nyitotta meg a Budapesti Cirkuszfesztivált: két lábbal két lovon áll, a porondra egyesével befutó lovak a két lába között futnak el, ő pedig elkapja a vezetőszárat. Guiness rekordként 20 lóval mutatja be a számot.
 

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!