Szezon vége

Sajnos megint véget ért egy szezonunk, és pár hónapra újból meg kell válnunk a közönségünktől. Persze azért valamennyire a következő turnénkig is tartani tudjuk a kapcsolatot, hiszen a Facebookon és az Instagramon továbbra is nyomon követhetik a mindennapjainkat az érdeklődők. Ha csak röviden is, de mindenképpen el szeretnénk mondani pár gondolatot erről az évről.

Csodálatos volt látnunk, mennyi új nézőt érdekel a műsorunk, és azt is, hogy mennyire hűségesek hozzánk az évről évre visszajáró vendégeink. Köszönjük, hogy mindig számíthattunk Rátok, és köszönjük a minket támogató visszajelzéseket.

Sokak szerint ez volt az egyik legjobb évünk. Reméljük, hogy felhőtlen szórakozást tudtunk nyújtani valamennyi korosztálynak. Különös örömöt jelent számunkra, hogy nagyon sok családnak adhattunk közös élményt az előadásunkkal.

Lelkesen készülünk a 2024-es szezonra. Biztos lehet benne a kedves közönségünk, hogy az új műsorunkban is nagyon sok újdonságot láthat majd. Jövőre újra találkozunk! Sziasztok!

2024 Márciusában újra találkozunk!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!