Tevéink

Tevéink 2016. nyarán érkeztek hozzánk Olaszországból. Jázmin, Nozica, Nepal, Aziz és Kalif, a fedező teve mén az egzotikus állatszámokban lépnek fel. Érkezésük után Kevin kezdett el dolgozni velük.

"A tevék háziállatként használt állatok sok országban, így könnyű velük dolgozni. Könnyen kezelhetőek, más állatokkal is könnyen vegyíthetőek, intelligensek. Akrobatikára is alkalmasak. 20-25 évig lehet dolgozni velük" - mondja Richter Flórián.

Tevéink 2010 és 2012 között születtek, így még sok kellemes évet tölthetünk velük.

A tevékkel Kevin dolgozik. A szám végén Kevin mindig megajándékozza az egyik tevét egy puszival, de nem részrehajló! - mindegyik teve sorra kerül!

2018. február végén - március elején a Richter Flórián Cirkusz társulata két kis tevével növekedett, óriási örömünkre! Reméljük, hogy Nadal és Kairó is hasonlóan tehetséges cirkuszművészekké válnak, mint szüleik!

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Nagykanizsa

2024. május 23.-től 2024. május 26.-ig

Következő helyszíneink

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!