Richter Kevin lovas akrobata készül megdöntenni saját világrekordját az úgynevezett Magyar Lovas Postával október 9-én Debrecenben a Richter Flórián Cikruszban.

Magyar Lovas Posta:
A cirkusz kör alakú, 13 méter sugarú porondján a két lovon álló artista minden egyes alkalommal, amikor egy ló átvágtázik a lába között, elkapja az állatok vezetőszárára erősített szalagokat, és így kell tartania a végén egy kézben az összes lovat.

Richter Kevin 2018-ban a Fővárosi Nagycirkuszban állította fel 20 lóval a hivatalos magyar rekordot, (ami világ rekrodnak is számít) de most szeretné ezt megdönteni és 23 lóval megkisérelni.
A rekord nehézsége még, hogy Kevinnek 25 – 30 kört kell kibírnija állva a váktázó lovakon és nem hibázhat! Egy kisebb hiba és széteshet a rekord kisérlet! Ha ez sikerül akkor nem csak világrekord születik hanem Világszám is amivel novemberben indulhat a franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon ahol először mutathatja be nemzetközi porondon.

A teljesítményt a Magyar Rekord Egyesület hitelesítí!

Gyertek és szurkoljatok velünk együtt, hogy Kevinnek sikerüljön megdönteni rekordját és egy új világ rekordot tudjon felálltani. Legyél te is tanuja ennek a kisérletnek!

Mindenkit szeretettel várunk!
HAJRÁ KEVIN!!!

Helszín: Richter Flórián Cirkusz – Debrecen a TTL melett, Balmazújvárosi út 6.
Időpont: Október 9. szerda 18:00 órakkor

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Miskolc

2019. október 23 – 27.

Következő helyszíneink

Budapest

2019. november 1 – 3.

Copyright 2019. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!