Richter Kevin lovas akrobata készül megdöntenni saját világrekordját az úgynevezett Magyar Lovas Postával október 9-én Debrecenben a Richter Flórián Cikruszban.

https://www.facebook.com/rfcirkusz/videos/2312441712418772/

Magyar Lovas Posta:
A cirkusz kör alakú, 13 méter sugarú porondján a két lovon álló artista minden egyes alkalommal, amikor egy ló átvágtázik a lába között, elkapja az állatok vezetőszárára erősített szalagokat, és így kell tartania a végén egy kézben az összes lovat.

Richter Kevin 2018-ban a Fővárosi Nagycirkuszban állította fel 20 lóval a hivatalos magyar rekordot, (ami világ rekrodnak is számít) de most szeretné ezt megdönteni és 23 lóval megkisérelni.
A rekord nehézsége még, hogy Kevinnek 25 - 30 kört kell kibírnija állva a váktázó lovakon és nem hibázhat! Egy kisebb hiba és széteshet a rekord kisérlet! Ha ez sikerül akkor nem csak világrekord születik hanem Világszám is amivel novemberben indulhat a franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon ahol először mutathatja be nemzetközi porondon.

A teljesítményt a Magyar Rekord Egyesület hitelesítí!

Gyertek és szurkoljatok velünk együtt, hogy Kevinnek sikerüljön megdönteni rekordját és egy új világ rekordot tudjon felálltani. Legyél te is tanuja ennek a kisérletnek!

Mindenkit szeretettel várunk!
HAJRÁ KEVIN!!!

Helszín: Richter Flórián Cirkusz - Debrecen a TTL melett, Balmazújvárosi út 6.
Időpont: Október 9. szerda 18:00 órakkor

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!