Wow ez fantasztikus

Kedves Vendégeink!­

 

Mint ahogy korábban már beszámoltunk a hamarosan várható produkciócserékről, Wow ez fantasztikus című műsorunk a szezon végéig 3 műsorszámváltozással folytatódik.

Richter Kevin ugródeszkacsoportja szeptember 29-től egy mannheimi varietéműsorba kapott meghívást. Az ő számuk helyett a világhírű Dioros motoroscsoport lélegzetellálító mutatványát láthatják nézőink. Bármerre járnak a nagyvilágban, a halálgömbben bemutatott produkciójuk valamennyi cirkuszban az est fénypontjának számít.

Október 5-től Matute helyét PomPom bohóc veszi át. A felszabadult nevetés továbbra is garantált. PomPom a közönséggel együtt varázsol vidámságot a porondra. A nézők azonnal ráéreznek: a legnevesebb külföldi manézsokban is rendkívül sikeres magyar nevettető saját személyiségét adja sajátos poénjaihoz. Szintén október 5-től láthatja közönségünk új zsonglőrünket. Michael Zorzan helyett a hasonló kvalitású, saját magának már-már valószerűtlenül gyors tempót diktáló Juan Pablo Martinez kápráztatja el nézőinket. A mexikói virtuóz zsonglőr igazi latin-amerikai ritmusban adja elő utánozhatatlan mutatványát. Műsorunk többi szereplőjével a szezon végéig találkozhatnak vendégeink. Wow, ez így együtt továbbra is fantasztikus lesz!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!