Zebráink Kevin nagy kedvencei!

Zebráink 2013-as születésűek, Olaszországból érkeztek cirkuszunkba. Durbán, Kongó, Ghana, Angola, Shakira és Naomi az egzotikus állatszámok szereplői, Kevinnel dolgoznak együtt.

"A zebrák energikusabbak, vadabbak, szívósabbak mint például a lovak, bőrük is vastagabb. Sok türelem kell a tanításukhoz, ami azt jelenti, hogy egy-egy produkció betanítása akár több évbe is beletelhet" - meséli Richter Flórián.

 

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Nagykanizsa

2024. május 23.-től 2024. május 26.-ig

Következő helyszíneink

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!