A Richter Flórián Cirkusz 2018-as évadának műsora gőzerővel készül!

Művészeink világszínvonalon tudják produkcióikat, a próbák során azonban ennek a teljes csapatnak kell összeállnia.

A cirkuszi műsor összeállításánál számos szempontot kell figyelembe venni. Egyrészt a műsorszámok típusát - szórakoztatóbb, vidám vagy éppen "adrenalin-pumpa" - kell meghatározni. A közönség egy percig sem unatkozhat, még akkor is, amikor éppen átrendezzük a porondot, akkor például a bohóc szórakoztatja a közönséget. Kiválogatom az egyes műsorszámokhoz tartozó zenéket, illetve azt is be kell gyakorolni, hogy mikor milyen fények, milyen világítás szükséges.  Másrészt a porond átrendezése a műszaki gárda feladata, akik a próbák során ezt begyakorolják.  A cirkuszi előadás egy igazi csapatmunka. Ezt szervezem meg akkor, amikor a műsort rendezem. - meséli Richter Szebasztián, aki nemcsak műsorunk fellépője, de műsoraink rendezője is egyben.

Üdvözlünk!

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.

Gyere el, és látogasd meg cirkuszunkat és állatainkat turnénk állomásain. Lovaink, zebráink, tevéink és Szandra elefánt mint kiemelt "munkatársaink" várnak!

Bemutatkozás

A Richter Flórián Cirkusz Magyarország legnagyobb utazó cirkusza. Igazgatónk, Richter Flórián a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjas artistája, Hortobágyi-díjas cirkuszművész, aki nemcsak saját műsorszámaiban, de cirkusza minden produkciójában a tökéletességre törekszik – a publikum nagy örömére.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Aktuális helyszín

Zamárdi

2024. június 28.-tól 2024. augusztus 24.-ig

Következő helyszíneink

Őszi szezon, részletek később.

Copyright 2024. Richter Flórián Cirkusz ©  Minden jog fenntartva!